SİVAS / GÜRÜN - Tepecik İlkokulu

Tepecik İlkokulu

TEPECİK KÖYÜ TEPECİK KÜME EVLERİ NO 71 GÜRÜN / SİVAS
Vizyon
BİLİM VE TEKNOLOJİYİ BENİMSEYEN, ÖĞRENMEYİ VE VERİMLİ ÇALIŞMAYI BİLEN,DEĞİŞİM VE GELİŞMEYE AÇIK,ÇAĞDAŞ,HOŞGÖRÜLÜ,KENDİNE GÜVENEN ,GELECEĞE GÜVENLE BAKAN,BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Misyon
GENÇLERİMİZİN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTAN, GELECEĞE HER ZAMAN HAZIR OLAN, ÖZGÜR,SAYGILI,BAŞARIYA AŞIK, ÇALIŞKAN BİREYLER OLMALARINI SAĞLAMAK.
Öğretim Şekli :normal
başlangıç 08:30 bitiş 14:30
kalorifer
Ulaşım
Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalttır.Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Sağlık ocağı var bir tane ebesi vardır. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalttır.GSM oparatörlerinden Avea çekmektedir. İnternet altyapısı vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Tepecik, Sivas ilinin Gürün ilçesine bağlı bir köydür. Sivas iline 160 km, Gürün ilçesine 22 km uzaklıktadır. Malatya iline 130 km, Darende ilçesine 25 km ve Elbistan ilçesine 60 km uzaklıktadır.